Skip to main content

KVALITET, EFFEKTIVITET, FLEXIBILITET
är våra basingredienser sen lägger vi till
POSITIV ANDA och GLÄDJE för att göra paketet komplett!

Om Retail Support

RETAIL SUPPORT startade i Sverige 2012 då två tidigare företag, SSC och Hjärnbruket, via en gemensam kund hittade varandra.

Hybriden av ett merchandice – och eventbolag blev ett faktum! RETAIL SUPPORT har alltid velat utvecklas med kunden och när behov funnits för nya marknader och tjänster har man inte varit rädda för att våga satsa.

Olika satsningar genom åren har skapat nya vägar att hjälpa kunden genom bl.a. konceptutveckling, trailerpark och systemutveckling. Det har också möjliggjort starten av nya bolag i Danmark och Norge.

Koncernen som är privatägd är övertygade om att utveckling och nytänk är enda vägen framåt. Man jobbar alltid med tanken att något bra kan alltid blir bättre!

Vad vi kan erbjuda

Retail Support är hybriden av butikslogistik och eventbolag med många års erfarenhet inom framförallt byggvaruhandeln. Vi utför försäljnings- och marknadsföringsuppdrag via merchandising samt om- och tillbyggnader i butik runt om hela Norden.

Vi hjälper dig även med sälj, repair och demo-uppdrag. Du hittar oss framförallt i byggvaruhandeln där vi går under namnet SSC – Sale Service Company.

Vårt arbete utformas utifrån Dina önskemål, där våra flexibla medarbetare fungerar som den förlängda armen mellan Dig som leverantör och dina kunder i butik. 

Vi är en del av Svensk Handel och har kollektivavtal med Handelanställdas förbund.

Sugen på att bli en av oss?

Innan du trycker på knappen nedan så fundera på om följande påståenden passar in på dig?

  • Serviceminded
  • Social
  • Organiserad
  • Flexibel
  • Positiv
  • Lagspelare

Skicka in din ansökan

Fyll i alla fälten nedan men framförallt vill vi veta varför du vill jobba hos oss - skriv några rader. Glöm inte att ladda upp ditt CV!